Dodatni casovi

Dodatni časovi vožnje (kondiciona voznja) su namenjeni vozačima koji imaju vozačku dozvolu a nisu dugo vozili.

dodatni casovi voznje poligon ARENA

Oslobodite se straha podignite samopouzdanje, naučite da parkirate u realnim situacijama izmedju automobila. Obnovite vozačke veštine na dodatnim časovima vožnje.

NE SMETE DA VOZITE obratite se nama rešićemo problem !

Postoji mogućnost dodatnih časova VOŽNJE na vašem automobilu.

 

U dogovoru sa našim instruktorima možete unapred zakazati termine dodatnih časova koji vama najviše odgovaraju. Možete zakazivati časove radnim danom i vikendom od 7- 21 h.

 

Kondiciona vožnja se obavlja na celoj teritoriji Beograda.

Vožnja nije teška, vožnja nije strašna, potrebno je samo strpljenje i časovi vožnje.

Koliko dodatnih casova vam je potrebno zavisi od:

  • Koliko dugo niste vozili, Vreme cini svoje, ako je prošlo dosta vremena, planirajte da će vam biti potrebno više časova.
  • Da li ste bili aktivan vozač posle položenog vozačkog ispita. Trebaće vam znatno manje časova ukoliko ste barem 6 meseci aktivno vozili nakon položenog ispita.
  • Gde ste položili vozački ispit, BG, KG, ST, PA složićete se nije isto. Mnogo je lakše položiti u manjim gradovima, i potreban je manji nivo znanja.
  • Vašeg karaktera. Karakterne osobine dosta utiču na brzinu učenja i oslobađanja straha od vožnje.

Zakažite prvi čas voznje pozivom na telefon: 063 290 233

  • Učinićemo sve da vaše vozačke sposobnosti ne budu dobre već odlične !
  • Zadovoljićete najstrožije kritičare vaše vožnje.
  • Uživajte u vožnji, dođite kod nas.

Cena jednog časa vožnje je 1500 dinara = 45 min čas počinje na teritoriji Novog Beograda.

Cena časa za dolazak po kandidata van Novog Beograda 45min = 1800 din.

Dodatni casovi vožnje Novi Beograd:

Zakažite prvi čas voznje pozivom na telefon: 063 290 233 - Posebne pogodnosti nase auto skole:

Dolazimo na kućnu adresu

Za kandidate sa teritorije celog Beograda dolazimo na kućnu adresu.

Izaberite vozilo za obuku

Sva naša vozila su u odličnom stanju, poseduju klima uređaj, servo volan i bogatu opremu. Imamo u ponudi Toyote Yaris i Toyote Auris sa benziskim i dizel motorima.

Pripremite se za časove

Ponovite saobraćajne propise, saobraćajne znakove, pravila saobraćaja, dobićete od nas knjigu za učenje u elektronskoj formi. Ne zaboravite na čas vožnje poneti vozačku dozvolu.

Polazak na usponu

Problem koji muči većinu početnika, na većim usponima prilkom polaska auto ide unazad i postoji mogućnost da udarite vozilo iza vas. Ponovićemo polazak pod ručnom i polazak bez ručne kočnice.

Vožnja kroz kružne tokove

Obnovićemo pravila prvenstva prolaza, proćićemo kružni tok sa svih mogućih strana, podsetićemo vas da nisu svi kržni tokovi isti i da prvenstvo prolaza na kružnom toku “autokomnda” je drugačije, i da ne postoji pravilo leve strane u kružnom toku, kao sto većina misli.

Promena trake pri jačem intezitetu saobraćaja

Promena trake u gužvi je teška vežba, procena kretanja zauzimanje položaja vozilom, pracenje vozila ispred, iza i sa strane, menjanje brzina i sve to u istovremeno. Naučićemo da bude bezbedno.

Parkiranje

Vežbaćemo parkiranje u realnim situacijama između vozila, unapred, unazad, paralelno, koso, bočno na nagibu, Ulazak izlazak iz garaže i sl.

Prepoznavanje opasnih situacija

Naučićemo vas da prepoznate i predvidite potencijalne opasnosti. Vozilo je stalo pešak se ne vidi. Pešak ispred autobusa. Pažljiv prolazak kroz nepregledne raskrsnice. Ukazivanje na raskrnice na kojima se često dešavaju sudari. Praćenje situacija i povećanje pažnje kad prepoznamo potencijanu opasnost.