Novi Testovi Za Vožnju 2018 Vežbajte ONLINE Besplatno !

Auto skola Pavlin TESTOVI dobrodošli 🙂

Identična pitanja će vam doći na zvaničnom testu koji ćete polagati u auto školi ! Za uspešan ishod na polaganju vozačkog ispita potrebno je osvojiti 90 poena od mogućih 100.

Važno obeveštenje !

Od 01.januara 2016. prolaznost na testu je spuštena na 85 % odnosno potrebno je osvojiti 85 bodova od mogućih 100. (sl. glasnik od 17.12.2015.)

Testovi za polaganje vozačkog ispita ONLINE

Svako pitanje na testu u zavisnosti od težine nosi određen broj poena. Pojedina pitanja zahtevaju dva ili više rešenja (piše ispod pitanja), kod takvih pitanja potrebno je zaokružiti dva ili više tačnih odgovora. Auto skola vam je omogućila da sa interaktivnim testovima na zanimljiv i zabavan način steknete procenu o nivou vašeg znanja.

 

Novi testovi su sačinjeni od zvaničnih originalnih ispitnih pitanja objavljenih na sajtu MUP-a Srbije. Što znači da će vam ista pitanja doći na polaganju vozačkog ispita u auto skoli. Online testovi za polaganje vozačkog 2015 će vam omogućiti da u potpunosti savladate gradivo potrebno za polaganje vozačkog ispita.

 

Auto skola Pavlin vas obavestava da su SVI ODGOVORI NA TESTOVIMA sigurno TACNI, ukoliko vam neki odgovor nije jasan, postavite pitanje u komentarima ispod. ili u sekciji pitanja i odgovori.

 

Prilikom Rada PDF Testova Koristite Google Chrome

Ukoliko vam je slika malih dimenzija kliknite na nju za uvećanje, u slučaju da vam se test nije pokrenuo osvežite stranicu.

Ukoliko vam neko pitanje nije jasno slobodno ostavite komentar, potrudićemo se da u najskorije vreme odgovorimo.

Ukoliko vam neko pitanje na testu nije jasno ili smatrate da odgovor nije tačan, postavite pitanje ovde.